Oulu on elinvoimainen ja aktiivinen kaupunkikaupunki yhdistettynä hiljaiseen ympäristöön ja kauniiseen luontoon, mikä tekee siitä vilkkaan ja dynaamisen mutta rauhallisen ja turvallisen kaupungin. Se on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Suomessa ja tärkeä tutkimus- ja korkeakoulutuskeskus. Oulu on myös kansainvälisesti tunnettu huipputeknologiateollisuuden keskus, jolla on suuri joukko kansainvälisiä yrityksiä, mikä tekee siitä loistavan paikan opiskella yritystoimintaa Pohjois-Suomessa ja Euroopassa.

Oulu on vilkas yliopistokaupunki, jossa noin 17 000 opiskelijaa ilmoittautui yksin Oulun yliopistoon. Oulun kauppakorkeakoulun opiskelijat muodostavat aktiivisen opiskelijayhdistyksen (ts. Killan) nimeltään Finanssi ry. Finanssi järjestää lukuisia tapahtumia ja auttaa opiskelijoita tutustua muihin liiketalouden opiskelijoihin ja paikallisiin yrityksiin.

Oulu on innovatiivinen teknologiakaupunki ja moderni kasvukeskus, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Siellä on paljon mahdollisuuksia, jotka liittyvät sekä työhön että opiskeluun, samoin kuin rentoutumiseen ja hauskanpitoon.

Oulun kulttuurielämä tarjoaa opiskelijoille mahtavia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Esimerkiksi musiikkitapahtumat vaihtelevat klassisesta musiikista rokkifestivaaleihin. Ylioppilaskunnan jäseninä opiskelijat voivat saada alennuksia monista paikoista, mukaan lukien kaupat, ravintolat, elokuvateatterit, kampaamot ja teatterit.

Oulun kauppakorkeakoulun opiskelijat voivat hyötyä omasta Facebook-ryhmästämme ja kuulla mielenkiintoisista tapahtumista, harjoitteluvaihtoehdoista ja muista ajankohtaisista asioista: kirjaudu sisään Facebookiin, etsi Oulu Business School Internationalia ja pyydä liittymistä ryhmään!

Näiltä sivuilta löydät tietoa Oulun yliopiston ylioppilaskunnasta ja sen kansainvälisestä osiosta ESN (Erasmus Student Network).